1. Wat is het verschil tussen een lace frontal en lace closure?

Created with Sketch.

Closure
Een closure is veel kleiner dan een frontal. Het is meestal vrij klein en is ongeveer 4x4,5x5,6x6 en 7x7 groot. Er zijn 3 soorten closure; middle part, 3  part en free part (geen scheiding). Een closure kan in het midden of aan de zijkant van je haar worden geplaatst om je installatie er natuurlijker uit te laten zien.

Frontal
Een frontalis groter dan een sluiting en is ongeveer 13x4 of 13x6 groot. Een  lace frontal geeft je installatie een natuurlijke uiterlijk. In tegenstelling tot een closure kun je diverser zijn en een midden-, zij- of driedelige stijl van oor tot oor dragen.

Er zijn zoveel verschillende stijlen die kunnen worden toegepast met een lace frontal denk aan; vlechten, half up half down en nog veel meer.

2. Hoe kan ik mijn hoofd opmeten?

Created with Sketch.

Het hoofd kun je het beste opmeten met een meetlint en met behulp van onze  maattabel. De maattabel kun je onderaan de pagina 'wigs' vinden.

3. Hoe word de pruik gemaakt?

Created with Sketch.

Units
Alle pruiken uit het assortiment zijn op maat HAND genaaid op een professionele mesh cap.
Elke pruik is gemaakt met uw precieze maat voor de meest comfortabele en veilige pasvorm.
Op elke pruik zit een elastische band en verstelbare bandjes (optionele gratis clips)

4. Ik wil graag een pruik van de site maar in een andere lengte is dat mogelijk?

Created with Sketch.

Ja, Natuurlijk is dat mogelijk!  Je kunt ons gemakkelijk mailen naar: [email protected] met jou wensen . 
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

5. Waarom moet ik een lace kleur kiezen?

Created with Sketch.

De kleur van je lace is cruciaal voor hoe je pruik er natuurlijk uitziet. Onze lace is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder licht / medium bruin en transparant. Indien nodig word de wig perfect getint om op de huidtint van elke klant te kunnen passen.(Dit is alleen mogelijk in combinatie met een wig installatie bij ons) .

6. Kan ik mijn bundels laten verven?

Created with Sketch.

Laecy Beauty is helaas nog niet gespecialiseerd in het verven van haar bundels. U kunt wel bij ons terecht voor het zwart verven van uw haar bundels en/of lace  sluitingen.

7. Moet een lace frontal geplakt worden?

Created with Sketch.

Wil jij liever een natuurlijk effect?  Dan kun voor het beste resultaat je frontal WEL plakken of laten plakken. 
Ben je opzoek naar een pruik die je niet hoeft te plakken? Kies dan voor een Closure wig. Deze hoef je niet te plakken en gaat natuurlijk veel langer mee. 

8. Hoelang blijft mijn lace geplakt na een installatie?

Created with Sketch.

De lace kan ongeveer 1-2 weken blijven zitten met de juiste verzorging. 

Houd er rekening mee met dat dit een schatting is. Het verschilt per klant , per huidtype en per lace type  hoelang de lace kan blijven zitten.  
Garantie : Mocht uw pruik binnen 24 uur loslaten na het laten plaatsen van de pruik bij ons dan kunt u bij ons terecht voor het opnieuw laten plaatsen van de pruik. Na 24 uur bent u zelf verantwoordelijk voor het juist verzorgen van de lace.

9. Hoelang is mijn aanbetaling geldig na het tijdig ANNULEREN van mijn afspraak?

Created with Sketch.

Na het tijdig annuleren van je afspraak is je aanbetaling 6 maanden geldig vanaf de dag dat je de afspraak hebt gemaakt. Na 6 maanden komt de aanbetaling te vervallen.
Hebben wij jou afspraak geannuleerd? Dan is je aanbetaling 1 jaar geldig vanaf de dag dat wij de afspraak hebben geannuleerd.
Heb je je afspraak niet tijdig geannuleerd dan komt je aanbetaling per direct te vervallen. Je dient dan een nieuwe aanbetaling te doen bij het maken van een afspraak.

10. Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe moet dit?

Created with Sketch.

Het is mogelijk om je afspraak te annuleren tot minstens 48 uur van tevoren. Via de  bevestigingsmail kun je je afspraak annuleren. Bij het niet tijdig annuleren dient u het volledige bedrag te betalen van de door u gekozen service.  Aanbetalingen worden niet gerestitueerd.