ʙᴇᴋɪᴊᴋ ᴇᴇʀꜱᴛ ᴏɴᴢᴇ ᴠᴏᴏʀᴡᴀᴀʀᴅᴇɴ

Regels

Lees het volgende aandachtig door voordat u een afspraak bij ons boekt. Bij het boeken van een afspraak bij Laecy Beauty gaat u akkoord en respecteert u onze voorwaarden

Betalingen:

Voor alle diensten is een aanbetaling van 50%,- vereist. De aanbetaling is inbegrepen in de uiteindelijke prijs van uw service, de rest dient contant te worden voldaan. Wilt u pinnen? Dan komen er transactie kosten bij van €3,50.
Wij geven geen geld terug! Bent u niet tevreden met uw installatie geef dit dan direct aan bij uw afspraak zelf.
Aanbetalingen worden niet  gerestitueerd. Houd hier rekening mee voordat u een afspraak bij ons boekt

Afspraak:

Laecy Beauty verzoekt u:
- Niet voor of na de afgesproken tijd te komen.
- Niet met extra gasten/en of kinderen op uw afspraak te komen.
- Geen afspraak in te plannen als u uw haar/pruik niet binnen heeft. Plant u toch een afspraak in en is uw haar niet op tijd binnen voor uw afspraak? Dan zullen wij de volledige kosten van de gekozen service in rekening brengen.
- Alleen contant af te rekenen.
- Uw afspraak zelf in te plannen (Niet via een tussenpersoon).
- Uw eigen haar zowel de bundels/pruik/frontal/closure te wassen ,föhnen & uit te kammen voordat u naar uw afspraak komt.
Laecy Beauty gaat niet te werk met vochtig/vuil of synthetisch haar.


Let Op

Alle diensten zijn tijdsgebonden en kunnen dus niet veranderd worden. Zorg ervoor dat u de juiste afspraak boekt om teleurstellingen te voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die verkeerd zijn ingepland. Boekt u de verkeerde afspraak? Dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor wij zullen de openstaande factuur kosten alsnog in rekening brengen. 

Te laat:

Er is een late vergoeding van €10,- als u 10 min te laat bent. Uw afspraak word automatisch geannuleerd als u 15 min te laat bent. Wanneer u te laat bent dient u dit ruim van te voren aan te geven. Bij het niet op tijd vermelden word uw afspraak per direct geannuleerd.
De openstaande factuur kosten van de gekozen service word altijd in rekening gebracht.

Annuleren/Wijzigen: 

Het is mogelijk om uw afspraak te annuleren tot minstens 48 uur van tevoren. Via de  bevestigingsmail kunt u uw afspraak annuleren. Bij het niet tijdig annuleren dient u het openstaande factuur bedrag te betalen van de door u gekozen service.  Aanbetalingen worden niet gerestitueerd. Bij het tijdig annuleren/wijzigen ontvangt u een tegoedbon die 1 maand geldig is.

No show:

Komt u niet op dagen op uw afspraak? of bent u meer dan 15 minuten te laat voor uw afspraak ? Dan betaalt u het resterende bedrag van de door u gekozen service. Weigert u het openstaande factuur  bedrag te betalen dan word u automatisch op onze blacklist geplaatst. Hierdoor is het niet mogelijk om een afspraak bij ons te boeken tot het resterende bedrag is afbetaald.

Over Frontals:

Alle frontals worden aangebracht met Chemi's lace adhesive/ (lijm naar eigen keuze)
Laecy Beauty zal geen frontals aanbrengen waarvan:
- De lace niet door laecy beauty is geknipt.
- De lace niet schoon is.
- De lace donkerder is dan uw huidtint. Kies in geval van twijfel voor HD Lace / Transparante lace ‘medium brown lace’ bij aanschaf van een frontal.
- De lace gekleurd is met haarverf. Wees extra voorzichtig bij het verven van de frontal.
Laecy Beauty plaatst weinig tot geen frontals op lage haarlijn of bij die met babyharen die dichtbij de wenkbrauwen komen. Zorg ervoor dat u genoeg ruimte heeft op uw voorhoofd. (ten minste 4 vingers). Helaas zullen die met een lage haarlijn niet hetzelfde resultaat bereiken. Als u niet zeker bent, stuur ons gerust een duidelijke foto via [email protected].

Over Customizen:

 Alle frontals/ Wigs dienen minimaal 5 WERKdagen voor uw afspraak bij ons te zijn ontvangen. Er geld een toeslag van €20,- voor frontals/closure en/of wigs die te laat worden afgeleverd.
Let op! Laecy Beauty zal uw frontal niet customizen op dezelfde dag als uw afspraak of 1 dag voor uw afspraak. Het customizen is geen verplichte service. Heeft u uw frontal/wig niet afgeleverd om te customizen dan gaan wij ervan uit dat dit niet van toepassing is.

Over Wigs:

- Wilt u een wig laten maken met uw eigen haar bundels? Dit haar dient u 7 werkdagen voor uw afspraak af te leveren. Er geld een toeslag van €25,- voor haar dat te laat word afgeleverd. 

Over Afleveren

Wilt u graag uw frontal/closure en/of pruik afleveren voor uw afspraak? Het is alleen mogelijk om uw haar door onze brievenbus te doen. Vermeld hierbij uw naam,achternaam en afspraak gegevens.
Vragen over je afspraak? Neem dan contact met ons op via :
Email : [email protected]
Whatsapp : 0657432187

Thank you so much for choosing us,

Laecy Beauty 

ʜᴀᴀʀ ᴅᴀᴛᴇ?

ᴅɪᴇɴꜱᴛᴇɴ

𝚆𝚒𝚕 𝚓𝚎 𝚖𝚎𝚎𝚛 𝚠𝚎𝚝𝚎𝚗 𝚘𝚟𝚎𝚛 𝚘𝚗𝚣𝚎 𝚍𝚒𝚎𝚗𝚜𝚝𝚎𝚗?  
𝚋𝚎𝚔𝚒𝚓𝚔 𝚍𝚊𝚗 𝚑𝚒𝚎𝚛 𝚊𝚕𝚕𝚎𝚜 𝚘𝚟𝚎𝚛 𝚘𝚗𝚣𝚎 𝚍𝚒𝚎𝚗𝚜𝚝𝚎𝚗