De technieken die o.a. bij ons kunnen worden toegepast zijn: 


Weaven 

  • WEAVEN MET LEAVE OUT 

Hierbij word het haar gevlochten op enkele stukken na die als bedekking dienen van de laatste zichtbare weave baan. Daarna worden de banen op het gevlochten haar genaaid. U kunt de leave out scheiding maar aan 1 kant dragen. 

  • OPVULLEN 

 Hierbij wordt er tussen uw eigen haar banen bevestigd met naald en draad op het gevlochten haar

  • FULL WEAVE MET CLOSURE/FRONTAL

 Het haar wordt hierbij volledig gevlochten. De banen worden op het gevlochten haar genaaid en afgerond d.m.v. een lace/silk sluiting zoals een closure of frontal. 

 
 Weaven met closure is tijdelijk niet mogelijk !

Wig Installatie + Bald Cap Methode 

Over de dienst
BALD CAP METHODE
Een wig installation ook wel genoemd pruik installatie is het plaatsen van een pruik op het hoofd van de klant, hierbij wordt eerst een beschermde huidskleur panty aangepast waardoor de installatie iets langer blijft. Hierna word de lace op een zorgvuldige manier geknipt en zal er lijm/gel worden toegepast voor de haarlijn. Vervolgens zal de lace natuurlijk worden geplakt. Om de installatie goed af te sluiten wordt de pruik op de door u gekozen manier gestyled tot een strak resultaat. Het is ook mogelijk
 
 
Goed om te weten :
 Het vlechten van uw haar voor onder de pruik zit niet inbegrepen in de prijs. U kunt met uw haar gevlochten komen of uw haar door ons laten invlechten tegen een meerprijs van €20,-.

U kunt de pruik ongeveer 1-2 weken op u hoofd houden met de juiste na zorg. Hierna dient u het opnieuw te bevestigen.
 Houd er rekening mee met dat dit een schatting is. Het verschilt namelijk per klant en per huidtype hoelang de lace kan blijven zitten. 

Pruik laten maken 


 Wat houdt een Handgemaakte pruik in? 

Bij het kiezen van een van onze pakketten kunt u gemakkelijk een pruik laten maken door u eigen bundels aan ons af leveren. 

De bundels en de sluiting worden netjes op een pruiken kapje met de hand vastgenaaid. Daarnaast wordt de pruik aangepast met een van onze technieken voor een natuurlijke haarlijn. 

Bij alle pakketten is het volgende Inclusief: 

  • Wig band     
  • Wig Cap       
  • Customizen 
  • Styling          


 Goed om te weten:
 Voor het afleveren van uw haar bundels dient u apart een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om de bundels naar ons op te sturen.

 Ook adviseren wij al onze klanten die gegarandeerd het beste resultaat uit een pruik willen halen om een pruik bij ons aan te schaffen of te investeren in het juiste haar. 

Customizen

Over de dienst
Customizen is het blekken en plukken van de knoppen op een frontale lace sluiting. De knopen worden in dit geval gebleekt met bleaching poeder & peroxide. De dikte van de sluiting wordt ook geplukt om een natuurlijke haarlijn te kunnen creëren. Dit is alleen mogelijk met lage densiteit bij frontale sluitingen.

Goed om te weten
Elke frontal is anders en geeft daarom ook een andere resultaat. Investeert u in een goede frontal dan zal het resultaat gegarandeerd top zijn. Het customizen is exclusief de styling van de pruik/Frontal. De dienst ' styling' kan je apart boeken.

Let op !
De volgende pruiken worden niet gecustomized:
T-part
13x4x1
13x6x1
Pruiken waarvan de lace al is geknipt worden ook niet gecustomized.

Overige diensten

De technieken die o.a bij ons worden toegepast
- Tape-ins
- Wassen
 - Föhnen
 - Tangen
 - Steampod behandeling         
 
- Wig Revamp/Repair Service